fbpx
5 accesorii importante – Silvia Serban.eu

Vine o vreme când stratul textil ce acoperă pielea nu mai este suficient și te simți aproape goală fără un accesoriu care să te scoată din ale tale. Nici nu contează cât anume să-ți schimbe sentimentele, mai important este că îți arunci privirea spre tine ori spre o oglindă și e suficient.

Pentru mine este esențial să am o geantă care să mă încarce pozitiv. E musai să fie încăpătoare că, știți și voi cum e… uneori doar o bormașină lipsește din ea, că poți găsi atâtea lucruri câte poți spune în jocul acela pe care eu și fetele mele îl jucam când erau mici – Câte lucruri pot să încapă într-o valiză? Dacă geanta nu e sexy, atunci viața e pustiu, aflați de la mine!

Un inel original face diferența între o ținută și o ȚINUTĂ. Ați sesizat diferența? Evident că poate avea cele mai neconvenționale forme și culori, scopul este să-mi placă și să-l potrivesc ușor la stilul meu vestimentar.

Brățara care îmi bucură sufletul. Poate să fie aia primită în dar de la prietena mea de ziua mea, poate fi cea de pe plaja cu nisip dur pe care am cumpărat-o dintr-o toană și acum nu mă mai despart de ea… poate fi oricare! Importantă este starea pe care mi-o transmite, pentru că sentimentul acela îl iau cu mine pretutindeni și îl port uitând uneori de brățară. Dar cercul acela e la mână și-mi amintește tot timpul să păstrez sentimentul acela special.

Broșa pe care-o porți fără alte fasoane, dar și fără alte bijuterii. Broșa este potrivită pentru acele ținute speciale pe care le simți aproape de tine.

În multe cazuri, cureaua poate să facă diferența între o ținută ternă și una cu personalitate. Ea strânge, creează impresia unui spațiu limitat în jurul tău, poate atinge șoldul sau poate rămâne în talie ca să sublinieze ceea ce odinioară (dar și astăzi este) era extrem de admirat la o femeie.

5 accesorii importante – Silvia Serban.eu

Pozele din articol povestesc despre o parte dintre produsele Paparude – Prăvălie de lucruri importante -, disponibile online alături de Silvia Șerban brand.

Care este accesoriul tău preferat și cum te face să te simți?

show
Select your currency
RON Romanian leu
EUR Euro