5 articole vestimentare esențiale

În orice dressing de pe lumea asta, există câteva tipuri de ținute ce fac din orice situație critică una rezolvabilă. Toate avem momente dintre acelea în care ocazia X sau Y ne face să murmurăm în barbă: “Nu am absolut nimic adecvat pentru asta!” Ba eu cred că în dulapul fiecăreia dintre noi se află cel puțin unul dintre articolele vestimentare pe care vi le propun ca fiind importante. Iar pe restul le putem oricând adăuga, pentru că fashion shopping-ul a devenit, nu-i așa?, extrem de ușor de făcut…

După ce avem cele 5 articole, putem face aproape orice fel de combinații. Nu mai lungesc vorba, așadar iată propunerea mea de must have-uri:

Rochia cu bretele ajustabile care te scoate din anonimat. Este vorba, desigur, de the little black dress. Mă îndoiesc că există ocazii în care această ținută să nu te facă să te simți bine, mai ales prin ușurința cu care iei decizia să o porți. În plus, negrul poate fi ușor accesorizat cu aproape orice fel de bijuterie. Iar încălțămintea, asemenea. Pentru o întâlnire casual – pantofi sport sau converși, iar pentru o întrevedere oficială sau romantică – balerini sau pantofi închiși.

Cine n-a căutat acel “ceva de pus peste” rochia de petrecere sau ținuta aleasă pentru cocktailul simandicos? Ne amintim desigur astfel de situații, iar cea mai favorabilă dintre ele s-a oprit în 99% dintre cazuri la sacou. Acel sacou care să te scoată din tine suficient de mult încât să-ți spui: Azi e prima zi din restul zilelor mele.

Este de la sine înțeles că perechea de pantaloni boyfriend au un rol esențial în garderobă,  atunci când te simți chefless sau  indispusă, pentru că îți oferă acea lejeritate de care ai nevoie pentru a te regăsi pe tine în forma ta cea mai bună.

Fusta plisată este pata de textură și culoare ce scoate din anonimat orice ținută. E adevărat că e bine să asortezi o bluză sau un tricou uni pentru un efect oau. De asemenea, o încălțăminte sport ori una casual merg oricare, depinzând pentru ce ocazie anume. Inutil să mai adaug că dacă are și buzunare, fusta asta te va ferici în multe situații.

Maieul cu două fețe îți oferă oricând opțiunea să-ți schimbi cheful și starea și poate chiar atmosfera din jurul tău.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *