fbpx
A fost... Pop-Up! – Silvia Serban.eu

A mai asfințit o vară dintr-un an tumultuos cu multe provocări și a mai trecut un eveniment Pop-Up! marca Silvia Șerban la noul Atelier din strada Pictor Theodor Aman nr. 38. Odată cu el, în afara sugestiilor de stil oferite cu drag celor ce ne-au trecut pragul de casă nouă, am lansat noua colecție Femei care au influențat istoria României și am avut o campanie de reduceri între 20% și 30% pentru piesele unicat din colecțiile cu patină Silvia Șerban. În plus, am povestit și despre tânărul brand DoubleYou, care s-a însoțit cu noi recent. Pe toate le-am sărbătorit în weekendul 26-27 septembrie la Atelier.

Una peste alta, s-a râs, s-a probat, aproape că s-a și dansat puțin, am ciugulit și am ciocnit un pahar de prosecco să ne meargă bine în noul spațiu aniversând lucrurile bune pe fundalul sonor al unor piese de jazz. Măștile au fost nelipsite de pe fețele noastre, le-am propus pe cele croite în atelierul Silvia Șerban, modelele simple, cele cu eșarfă atașată sau cu guler, detașabil sau nu. A fost prima vizită oficială pe care am primit-o în Atelier și m-am bucurat să petrec clipe noi cu cele care mă ajută să cresc. Inspirația de a vedea atâtea femei dragi mulțumite se transformă încet în siguranța faptului că ceea ce fac este bine, știu că am ales bine să croiesc calea spre frumusețe.

Conceptul Atelierului implică un spațiu deschis comunicării, amplu, practic, inspirat de legătura dintre creator și clientă. Aici se află atelierul de creație, dar și locul de întâlnire între dorință și rezultatul ei.

A fost... Pop-Up! – Silvia Serban.eu

Colecția nouă, pentru care am creat piesele-prototip este inspirată din poveștile celor 10 femei care au făcut istorie prin personalitatea și curajul pe care le-au avut, am denumit-o simplu Femei care au influențat istoria României. În mod cert, pièce de résistance a fost ales animal printul, “ținuta de spioană”, cum o alintăm noi, bluzele și colanții. Cât de curând, colecția are să fie live în magazinul din strada Take Ionescu nr. 1, dar și în magazinul online. Stay tuned!

show
Select your currency
RON Romanian leu
EUR Euro