fbpx
Arhetipul Amazoanei – Silvia Serban.eu

Majoritatea arhetipurilor enunțate de Carl Jung au fost ulterior preluate și dezvoltate de mulți psihologi, printre care Caroline Myss, care m-a inspirat și pe mine multă vreme în felul în care îmi dezvolt stilul de lucru. Arhetipurile apar în viața noastră în funcție de interacțiunile pe care le avem, se adaptează mediului în care trăim, ca să ne învețe cum să ducem o viață mai bună. Fiecare arhetip acționează din partea de lumină sau de umbră, umbră în care se află toate darurile care așteaptă să fie dezvăluite, scoase în lumină.

Arhetipul Amazoanei face parte din categoria luptătorilor, soldaților, samurailor și reprezintă puterea și abilitatea de a proteja, apăra și lupta pentru dreptate. Sunt multe feluri de luptători: sunt sunt cavaleri șarmanți care eliberează prințese, soldați cu aspect neîngrijit care apără onoarea și dreptatea. Și aceeași imagine e valabilă și pentru femei.

Mai multe despre acest arhetip special puteți asculta și vedea în rubrica Ciocolată evergreen, pe canalul YouTube The Chocolate Box, căruia vă invit să dați subscribe pentru a urmări și alte subiecte fierbinți din fashion, do’s and dont’s, interviuri și câte și mai câte!

show
Select your currency
RON Romanian leu
EUR Euro