fbpx
Arhetipul Prostituatei – Silvia Serban.eu

Jung ne-a făcut cunoștință cu arhetipurile acum multă vreme. Fiecare dintre acestea se dezvoltă într-un tipar de gândire sau de comportament, care se perpetuează peste generații prin ideile moștenite sau simbolurile după care ne ghidăm, stocate în inconstientul colectiv și prezente în psihicul nostru indiferent de rasă, vârstă sau gen.

Numai pronunțat – arhetipul prostituatei – și în creier se apasă un buton de alarmă despre valori flexibile, promiscuitate și implicații financiare. Da, poate că are cel mai neprietenos nume, e un cuvânt și un simbol tabu, pentru că i se dau toate conotațiile negative, dar e cel mai complex arhetip, cu valori nebănuite și noi toți îl înglobăm într-o măsură mai mare sau mai mică.

Așadar, like & subscribe pentru mai multe idei și prezențe inspiraționale pe canalul YouTube Silvia Șerban – The Chocolate Box.

Sunt curioasă să-mi spui părerea ta despre acest subiect, dar poate chiar și despre alte teme de discuție viitoare. Până atunci, te invit la un moment de relaxare în căutare…

show
Select your currency
RON Romanian leu
EUR Euro