Campania de reduceri a început!

Esența feminității este parte a atitudinii care ne îmbracă. Avem nevoie să ne simțim feminine, elegante și sigure pe noi. Tot ce ne face bine pornește de la cum ne simțim în interior, căci spațiul sigur al eului nostru transmite în exterior tot ce avem de împărtășit cu noi însene și cu alții.

Mi-am dorit să ofer această campanie pentru că ieșirea din griul iernii și al perioadei dificile care ne-a însoțit oferă o sumedenie de ocazii în care frumusețea și charisma devin atribute importante ale oricărei ținute. Acum petrecerile și momentele speciale vor fi parte din agendă, iar o ținută potrivită, adecvată formelor proprii, face cât o mie de cuvinte.

Declar deci deschisă, de astăzi și până pe 24 iunie, prima doză de 30% reducere a prețurilor din sezonul de vară! Reducerile se aplică atât ținutelor din noua colecție, cât și celor aflate deja în stoc sau produse la comandă.

Vino la Showroom Silvia Șerban din strada Pictor Theodor Aman nr. 38, Sector 1, să-ți alegi rochia sau ținuta pentru orice moment ai avea de sărbătorit în perioada aceasta de petreceri! 

Rapelul la toamnă! 

Abia aștept să ne vedem și nu uitați să străluciți în tot ce faceți! 

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *