fbpx
Multifunctional trench_Silvia Serban

Vorbesc des despre asta și poate, uneori, noțiunea de haină cu mai multe feluri de a fi purtată este numai un concept greu de imaginat. Ce înțeleg eu prin haină multifuncțională?

În primul rând, este o trăsătură maleabilă a acelor veșminte care pot fi adaptate în mai multe forme, care dintr-un singur item devin mai multe opțiuni. Hainele multifuncționale sunt flexibile ca structură și oferă un aspect sau o formă și funcție diferite. V-am amețit sau să vă mai povestesc?

Mi-a plăcut dintotdeauna să găsesc mai multe idei de a fi purtată aceeași haină, să văd un singur obiect vestimentar devenind altceva sau mai multe altceva uri… transformându-se într-o secundă în altă formă sau forme. Am prins gustul creării unor astfel de haine gândindu-mă la cât poluăm noi, oamenii, prin consum… obiecte care își pierd farmecul pentru noi ori noi ne pierdem interesul pentru ele. Așa am ajuns la hainele cu mai multe opțiuni de a fi purtate.

Nu vă mai zic altceva, doar vă las cu trenchul care devine fustă și jachetă sau doar fustă sau numai jachetă, depinde cum și în ce fel apare dorința de moment. Play!

Cum vi se pare?

show
Select your currency
RON Romanian leu
EUR Euro