fbpx
Covorul roșu – Silvia Serban.eu

Puține momente sunt marcate de covor roșu, iar Oscarul este unul dintre ele. Bucuria anului acesta pentru prezența istorică a filmului Colectiv pe lista nominalizărilor a fost dublă, pentru că Bianca Oana a venit cu o săptămână înainte de plecarea în L.A. pentru a alege o ținută potrivită, timp insuficient din păcate să facem ceva dedicat.

Am înțeles din start că își dorește ceva în care să se simtă comod, de preferat cu buzunare. La început am probat o rochie lungă neagră, din voal și tull, care imită cămașa tradițională românească, sugerând fota din aplicațiile de voal plisat.

Când i-am propus trench-ul și pantalonul… de fapt când a văzut pantalonul i-au strălucit ochii. Pe bună dreptate. Chiar dacă rochia era transparentă, tot neagră rămânea, iar auriul patinat poartă o noblețe elegantă ce mi s-a părut potrivită pentru Oscarurile de anul acesta. În plus, în dress code nu era menționat ceva anume, ba era permis și pantalonul. O altă opțiune clasică de Oscar a fost cea inspirată de Marina Sturdza în colecția Semințe de Grație, dar Bianca are un stil mai comod, îi plac lucrurile originale și nu face compromisuri la confort. Deși alte două ținute au plecat alături de ea pentru alte evenimente, mă bucur că a îmbrăcat-o pe aceasta aurie, este potrivită personalității ei. Trench-ul este o piesă deja timeless, se încadrează și în stilul modular, iar accesoriile vizibile pe umeri sunt prinderile mânecilor detașabile. Materialul original este plisat și lipit pe o pânză specială, iar pentru pantalon este folosit același material ca la trench, dar cu pliurile desfăcute.

Bucuria mea cea mai mare este că a ales să poarte un designer român!

show
Select your currency
RON Romanian leu
EUR Euro