fbpx
Cum a fost la Cluj – Silvia Serban.eu

Mai rar am avut parte de o primire atât de caldă atunci când am mers departe de casă. La Cluj m-am simțit întotdeauna bine și mi-am propus să revin de fiecare dată când se poate. Pop-up store-ul care tocmai a trecut a adus o boare de optimism și încărcătură faină.

Ca de obicei, am regăsit un oraș curat, cu oameni care caută să facă lucruri frumoase (lucruri faine le-ar zice acolo). În plus, am observat că mulți nu fac compromisuri în privința calității pe care o aleg pentru ei înșiși, iar asta se vede. Mi-a plăcut să nu văd aliniate ținute comerciale gen H&M și Zara în moda străzii, ci am văzut trupuri îmbrăcate cu bun gust și fără ostentație.

Din prima zi a evenimentului, magazinul a fost un furnicar. Bucuria a fost și mai mare pentru că Paparude a fost un  succes, iar interesul pentru accesoriile create de Anouk a fost mare. În iureșul acela de fuste, cercei, hihi, mărimi, haha, te-ai uitat și la asta?… n-am mai apucat să vorbesc alături de Olimpia despre ce ne propusesem, adică despre frumos, haine și cursuri despre cum să devenim mai frumoase prin ținutele pe care ni le alegem. Ca atare, discursul de bun-venit s-a transformat într-unul de la revedere pentur ultima zi a Pop-up-ului, la care Carastelec winery ne-a pus cu generozitate la dispoziție vinul.

Într-una dintre zile, o clientă a venit în căutarea unei ținute pentru o nuntă, dar i-a plăcut atât de mult o jachetă gândită de mine pentru Untold, încât mi-a spus că nunta a picat pe locul doi, pentru că, nu-i așa, “La Untold nu trebuie să am haine cool?”. O bucureșteancă și-a alcătuit o ținută chic dintr-o rochiță stil boho, cu aspect dantelat, la care mi-a mărturisit că-și va accesoriza costumul de baie pentru că vacanța trebuie să continue, iar rochița e cadoul ei de vară.

Am văzut femei deschise la minte, cu meserii dintre cele mai diverse, de la antreprenoare la medici ori femei de carieră. Femei care, deși și-au găsit confortul în stilul clasic, încă caută acel quelquechose special, acel look altfel, dar  în care să se simtă comod și admirată.

M-am bucurat mult să văd deschiderea vizavi de sustenabilitate și numărul mare de cliente care au fost curioase în privința pieselor multifuncționale. M-au întrebat o mulțime de lucruri despre acestea, le-au probat, le-au schimbat între ele, ce să mai…! M-a amuzat când Olimpia mi-a spus, mai în glumă, mai în serios: “Hainele tale sunt superbe, dar au nevoie de un manual de utilizare”. În loc de manual de utilizare, eu aș zice imaginație.

Cu încărcătura asta faină am revenit acasă și la atelier pentru a finaliza colecția de toamnă-iarnă, pe care până la finalul lunii octombrie am să v-o prezint de-a fir a păr.

show
Select your currency
RON Romanian leu
EUR Euro