Din culise

Din când în când mi se întâmplă să caut câte ceva în computer și mă mai agață uneori setea de ordine și de disciplină. Și mă apuc să organizez, să șterg, să pun pe categorii… știți și voi cum e. Ei, printre multe, chiar foarte multe lucruri peste care am dat, m-am amuzat puțin de making of-ul ultimei colecții, cea de primăvară-vară, care se numește Stau să Plec.

Ziua fusese cel puțin interesantă, mai bine zis amestecată, cu ceva grevă bucureșteană, prilej de trafic haotic, soare frumos după multe zile gri și mai multe lucruri de rezolvat înainte de photo shooting.

Partea cea mai bună a fost că hainele au sosit cumva înaintea mea și a fetelor, iar eu am ajuns cu accesoriile, încălțările și alte mici nimicuri cu sufletul la gură de parcă mă aflam la Olimpiadă. De cum a început ședința foto, m-a luat relaxarea, ba chiar am simțit că pot să și stau deoparte până când am intervenit în forță cu ventilatorul… Abia acum înțeleg de ce am rezonat cu poza asta… pentru că mi se topesc tălpile de asfalt, d-aia! Plus că cineva trebuia să ia atitudine. :))))

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *