fbpx
Efervescență – Silvia Serban.eu

Efervescentă! Așa am de gând să fiu în perioada aceasta. După o lună în care am purtat (aproape) toate culorile și cât mai puțin (spre deloc) negru, fericirea de a reveni la cromatica favorită parcă îmi sporește și creativitatea. Cu atât mai mult cu cât sprijin antreprenoriatul românesc, produsele locale și calitatea.

Deja repet de ceva vreme faptul că este esențial să avem ținute care să ne miște sufletul, pentru că hainele influențează felul în care ne afișăm, ne comportăm și ne simțim, iar noi îi inspirăm pe cei din jurul nostru. Da, mi-am asumat riscul de a ieși din tipare, de a face haine care să nu se demodeze, ținute timeless, pe care le poți purta în orice ocazie, la orice oră. Dorința mea este să ofer experiențe și călătorii ale pielii prin texturi, culori și volume. Și nimic nu merge mai bine decât un pahar de spumant asortat cu o ținută pe măsură – tot pentru efervescență!

Într-un decor intim, te invit la o experiență completă și complexă de stil, stropită cu elegantul prosecco de la Bottega. Te vei putea bucura de cea mai recentă colecție a mea – Free by nature, Happy by choice –, dar și de reduceri pentru piese din colecțiile trecute. Pentru că este luna #cadourilor, vei avea reduceri, vouchere și alte câteva surprize!

Împreună cu prietenii de la showroomurile Paris14A și Zenonni și Bottega, te invităm la un eveniment memorabil. Așadar, vino pe 17 și 18 decembrie, între orele 10:00 și 18:00, în strada Paris 14A ca să trăiești momente efervescente! Vei participa la festival estetic și-ți vei crea amintiri de neuitat, în timp ce vei explora designul contemporan de haine și obiecte, precum și licorile noastre selecte.

show
Select your currency
RON Romanian leu
EUR Euro