fbpx
Idei pentru o ținută desăvârșită – Silvia Serban.eu

Cum stăteam eu așa… pierdută-n visare și cu gândul la marea cea mare, m-am trezit întrebată de o cunoștință pe o rețea de socializare ce ponturi i-aș putea da în calitatea mea de designer. Și de acolo, m-am lăsat purtată, ba chiar am croit o listă mai lungă de lucruri care să prindă bine tuturor celor care o citesc și am agățat-o aici. Așadar, atunci când vrei să-ți croiești un stil și să te bucuri de aprecierile celor din jur pentru bunul tău gust, urmărește aceste idei:

  1. Asigură-te că hainele tale îți vin pe măsură. Asta înseamnă să nu porți nici haine care pocnesc pe tine, dar nici cu două numere mai mari, în care imaginea șleampătă acoperă stilul și face imposibil un statement de modă . O haină potrivită îți lasă lejeritate în mișcări, dar îți urmărește și linia corpului îndeaproape. Aici intervin hainele făcute la comandă, mai ales cu sfaturi din partea designerului, care știe ce anume să pună în valoare din silueta ta.
  2. Creează-ți o garderobă timeless. Aici sunt incluse acele piese care nu se vor demoda, cu o calitate bună a țesăturii și creației, care îți subliniază silueta și atuurile. Mă gândesc aici la the little black dress, la sacoul clasic, o pereche de jeanși care-ți vin bine, o cămașă sau două și lista poate continua…
  3. Joacă-te cu proporțiile. Ce înseamnă asta? În primul rând, evaluează forma corpului tău și adaptează-ți ținutele la ceea ce vrei să scoți în evidență. De exemplu, o bluză largă va însemna să asortezi la ea pantaloni pană sau mulați. O pereche de pantaloni  largi sau o fustă cu amplitudine vor fi întotdeauna accesorizați cu o bluză mai strâmtă.
  4. Mie îmi place negrul. Din mai multe considerente. Uneori însă, culorile mă atrag în energia lor și-mi place asta. Nu-ți fie teamă să adaugi culori în garderoba ta. Alege-le pe cele care îți pun în valoare culoarea naturală a pielii, ține cont și de nuanța părului tău și analizează cum te simți în fiecare dintre culorile pe care le porți. Poate în unele te simți mai feminină, poate în altele ești mai puternică, iar în altele ești chiar tu!
  5. Zilele în care poșeta și pantofii trebuiau să fie în culori asortate s-au dus. Îndrăznește să aduci paietele, texturile originale și printurile în stilul tău analizând ce funcționează pentru starea ta de bine și pentru imaginea pe care vrei să o desăvârșești.

După ce aplici aceste ponturi, scrie-mi ce anume a funcționat la tine.

Sunt bucuroasă să răspund întrebărilor tale, oricare ar fi ele, așadar scrie-mi pe adresa silviaserbanshowroom@gmail.com și-ți voi răspunde cu drag.

Gânduri bune să avem!

show
Select your currency
RON Romanian leu
EUR Euro