fbpx
La Cluj vin cu Paparude – Silvia Serban.eu

Recunosc  față de mine și de voi că mă simt tare entuziasmată să vin la Cluj săptămâna viitoare! Sunt om al oamenilor și mă bucur să am lângă mine persoane cu care să împărtășesc bucuria unui moment cum este cel al Pop-up store-ului de la Cluj.

În plus, entuziasmul este cu atât mai mare cu cât voi veni  însoțită de cel mai nou proiect: Paparude – Prăvălie de lucruri importante! Importante pentru noi, femeile. Pentru că e esențial, zic eu, să te îmbraci, dar să te și accesorizezi pe măsură – o brățară aici, un colier sau un inel colo, o pereche de cercei care să stârnească zeița din tine. Iar Paparude este brandul care îndrăznește să fie diferit.

Povestea Paparudelor pornește din familie: Anouk, fiica mea cea mică, a avut dintotdeauna idei creative. Acum ceva vreme, printre proiecte de școală, ateliere vocaționale și discuții de familie s-a strecurat un vis despre cum ar fi să creeze haine în maniera ei, din aspirații de adolescentă. Hainele s-au transformat încet-încet în accesorii și iată-ne ajunse în momentul în care negocierile cu furnizorii din Franța și cele dintre noi s-au materializat în creații unice, dornice să înfrumusețeze și să ofere originialitate. Accesoriile pe care Paparude le propune sunt inspirate și create din aceleași surse pe care le contactam și pentru Idelier.

Dar ce să vezi… După ce zărești materializate lângă tine o mare parte dintre ideile care ți-au tot dat târcoale,  îți dai seama că trebuie să apelezi la un influencer să pună o vorbă pentru tine. Și ce influencer mai bun și mai dedicat poate exista pe Pământul ăsta mai bun ca mama? Uite așa am ajuns să vorbesc în numele meu, dar și în al acestui brand aflat la început de drum.

Pentru că am primit o ofertă această de nerefuzat, fiți blânzi cu influencerul din mine și spuneți-mi părerea voastră despre aceste câteva obiecte pe care cu greu le-am selectat dintre toate minunățiile alea să mă elegantirisesc pentru o ședință foto ad-hoc. Îmi puteți spune ce părere aveți și live, la Cluj, la Pop-up store ul ce va avea loc din 6 în 8 septembrie, la Platinia Shopping Center, la care vă aștept cu drag!

show
Select your currency
EUR Euro