La final de an

După zilele de Crăciun, abia am timp să-mi trag sufletul și să-mi aștern puțin gândurile. A fost o perioadă agitată, dificilă, ca pentru multă lume în ultimul an de zile. Pentru mine a fost cu mutat de sediu, atelier și magazin, cu pandemie și cu o groază de lucruri noi care au stârnit noi rutine, dar și cu multe altele care m-au luat uneori prin surprindere.

În afară de emoțiile inerente acestui an – puțină frică condimentată cu nesiguranță și ceva optimism -, m-am hrănit din bucuria ultimei colecții – Semințe de Grație – care a văzut lumina în acest an și sufletul mi se bucură tare mult când citesc/aud/simt recunoștința femeilor care au purtat cu drag ținutele mele.

Făcând un oarece bilanț al anului, cred că echilibrul este foarte important. Uneori îl mai rătăcesc prin vreun buzunar sau prin gânduri haotice, dar știu că el e mereu acolo, la îndemână, când am nevoie. Am ajuns la concluzia că e bine să-l ai când lucrurile sunt cel puțin ciudate, așa cum au fost în ultima perioadă. E bine să fie armonie și când emoțiile ne copleșesc, fie ele bune sau rele, și cel mai important este să lucrezi conștient asupra stării tale în permanență. De aceea, îmi doresc pentru anul viitor să fie echilibru în tot și toate, pentru fiecare dintre noi.

Anul ce vine să fie unul generos, cu toate darurile lumii împachetate în el! Să fie bucurie, abundență și sănătate!

La mulți ani!

Să străluciți în tot ce faceți!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *