fbpx
Lista mea de vacanță – Silvia Serban.eu

Greu cu vacanța pe scări… căci despre pian nu mai poate fi vorba. Aproape că nici de vacanță nu mai pot discuta, că și sezonul ei e deja pe final. Și totuși, scriu mai jos lista mea de musai-lucruri de luat în vacanță.

Dacă am zis vară, am zis pălărie. Nu e negociabil, pentru că un creier încins nu se mai distrează așa cum ar trebui și ar fi păcat… Am descoperit un model pe care îl îndrăgesc, e acea pălărie după care se întorc capetele și am un succes nebănuit: fără soare pe creștet și pe umeri.

Lista mea de vacanță – Silvia Serban.eu

Deși aș putea povesti multe despre această pălărie, lista continuă cu crema SPF. De nelipsit vara din geanta mea. Fața, gâtul și umerii îmi sunt zonele cele mai predispuse la întâlniri brutale cu Măria sa, soarele, așadar în plimbări de vacanță și la plajă, crema cu SPF este întotdeauna acolo.

Rochia este o companioană esențială. Fie că în program e plajă sau plimbare citadină, the little black dress salvează toate acele momente în care ți se face dor brusc de șifonierul de acasă și toate opțiunile din bagaj par aiurea.

Ca încălțări, nu-mi lipsesc sandalele fără toc și o pereche de converși. Vacanțele înseamnă pentru mine și ai mei plimbări prin oraș sau în natură, iar tocurile, deși îmi plac, le port în ocazii în care merg mai puțin pe jos.

Mai iau cu mine o jachetă, o carte de citit și mult chef de vacanță!

Oare am uitat ceva?

show
Select your currency
RON Romanian leu
EUR Euro