fbpx
Luna în care ne iubim – Silvia Serban.eu

Cine s-a gândit să pună toate sărbătorile care implică iubirea în luna februarie, sigur a vrut să ne fie mai ușor să trecem peste iarnă, atunci când întoarcerea spre sine e mai accentuată. Hmm… Până la urmă, asta e toată ideea… Să privim partea bună și să învățăm să ne acceptăm și să ne iubim propria persoană, așa imperfectă cum e.

Este o mare provocare în ziua de azi să-ți păstrezi credința în faptul că va fi bine, să te poți amuza din orice, să vezi frumusețea în viața de zi cu zi. Știri, evenimente, informații care vin spre noi, milioane de biți trec zilnic într-o devălmășie. Este greu să ne concentrăm asupra binelui, deoarece în fața noastră se întâmplă o mulțime de lucruri, iar creierul uman e focusat să vadă pericolul din mediu. Hai, gata cu gândurile urâte! Trecem la faza Deconectarea de la știri și reconectarea cu tine însăți! Cu cât mai repede găsești credința – liniștea gândului că viitorul este luminos și aduce iubire în toate felurile -, cu atât stilul de viață va înflori. Vestea liniștitoare este că putem crea cu adevărat o lume mai bună, începând de astăzi.

A fi conștient de legătura cu tot ce ne înconjoară ajută la înțelegerea efectului mai larg pe care mediul nostru îl are asupra noastră. Sunt momente când simțim deconectați de lume. Acțiunile noastre pot părea că nu au nicio consecință majoră și putem simți că existăm în propriul nostru vid. Adevărul este că cel mai simplu gând sau acțiune – deciziile, uneori banale, pe care le luăm în fiecare zi și modul în care percepem și ne raportăm la lume – poate fi incredibil de semnificativ și poate avea un impact profund asupra vieții celor din jurul nostru, precum și asupra noastră.

Luna aceasta sărbătorim dragostea și tot ceea ce vine la pachet cu ea, inclusiv haine și un tratament bun pentru sine, pentru că – nu-i așa? – cel mai important este să știi să-ți oferi ție iubire, apoi știi să-i iubești și pe ceilalți. Mi-am amintit de rândurile lui Jacques De Decker, care a scris într-o nuvelă (a fost chiar una dintre replicile mele când eram eu actriță amatoare alături de o excelentă profesionistă – Mihaela Teleoacă), despre acest organ imens numit piele: „Un simplu contact al epidermei și două vieți se contopesc… Pielea nu are nevoie de cuvinte, comentarii, epidermele vorbesc de la sine, iar restul este tăcere… când două epiderme se aseamănă, corpurile sunt ca două mâini uriașe care se strâng… pentru că pielea este un obstacol în calea tuturor, în afară de esențial…’ Dacă pielea spune povestea corpului, haina spune povestea personalității. Ambele sunt supuse modei și tendințelor, deși se luptă adesea pentru liberă exprimare. Când sunt învinși, câștigătorul este vitrina, pentru că, de obicei, cumpărăm cu ochii, nu cu sufletul.

În funcție de hainele pe care alegem să le purtăm, ne putem influența viitorul și credința în noi înșine și-n soarta noastră; putem fi ca un actor, aplaudați sau huiduiți. Iar întrebarea „Cu ce ​​mă îmbrac astăzi?” poate fi transformată în „Cum mă arăt lumii astăzi?” sau „Cum pot să mă iubesc mai mult [într-un mod non-narcisic]?”. În toată incertitudinea pe care o trăim în zilele noastre, puterea iubirii și a credinței a fost cu siguranță subestimată, deoarece cu toții ne dorim să arătăm bine și să ne simțim împliniți. Pentru ca lumea să fie un loc mai bun și mai frumos!

Ești pregătit(ă) pentru o provocare? Trei zile la rând nu ieși din casă până nu zâmbești la tine când te uiți în oglindă! E posibil să dureze ceva și poate crea frustrare la început, dar încearcă haine, atitudini, gânduri alese și combină-le până vei avea un zâmbet larg pe buze. Atunci fii atent(ă) la ceea ce primești, la reacția oamenilor pe care îi întâlnești. Întreabă-te cum te simți. Observă felul în care vorbești, mergi și te simți în pielea ta. Anunță-mă ce se întâmplă!

Dacă te întrebi cu ce sunt îmbrăcată, îți arăt numaidecât:

Volumetric skirt
https://silviaserban.eu/product/tulle-volumetric-ruffled-skirt/

Luna asta și nu numai – distrează-te, răsfață-te și orice ar fi, nu uita să strălucești!

show
Select your currency
RON Romanian leu
EUR Euro