fbpx
Mai sunt platformele must-have? – Silvia Serban.eu

Pantofi închiși ori deschiși, neapărat însoțiți de o talpă groasă, platformele ne-au însoțit prin timp, de la diverși creatori de modă care le-au zămislit în cele mai diverse feluri. Cum și-au pus ele semnătura peste moda anilor ’70, plimbarea lor pe la Spice Girls și Prodigy și de ce ajung să fie astăzi Ciocolată fumată, aflați imediat.

Spun de ceva timp că hainele sunt un mijloc de limbaj. La The Chocolate Box mi-am propus să vorbim despre cum te simți când porți platformele astea și ce vor ele să transmită. M-am lăsat și eu sedusă de platforme, le-am încercat, iar majoritatea pantofilor pe care îi port și mă simt bine în ei – au o platformă mai mică sau mai mare.

Din punct de vedere stilistic, prin platforme nu vom transmite niciodată feminitate în sensul clasic sau eleganță. Spre exemplu, m-am uitat de curiozitate la Victoria Beckham, dacă apare vreodată încălțată cu platforme. Nici vorbă. Ea e Posh, iată, își merită numele.

Depinzând de atitudinea celei sau celui ce poartă platforme, ele sunt Ciocolată fumată și nu e deloc o surpriză. Depinde de fiecare dacă vrem să ne întoarcem spre ce a fost sau ne uităm spre viitor cu multă curiozitate.

show
Select your currency
RON Romanian leu
EUR Euro