fbpx
Noua colecție de Toamnă-Iarnă 21/22 – Silvia Serban.eu

De ceva timp am început să lucrez la noua colecție de toamnă-iarnă 2021, pe care am numit-o Free by nature / Happy by choice, iar rezultatul a fost unul complex. Unele idei au venit nechemate, pe altele le-am vrut, dar s-a dovedit că nu erau cele mai bune, iar restul s-au așezat liniștit. N-a fost simplu deloc, a fost o colecție la care am muncit mult, poate cel mai mult dintre toate colecțiile mele. Îmi doresc să cred că decizia de a alege să fac această colecție – pentru că am avut ceva muncă de lămurire cu mine dacă o creez sau nu – a fost una bună, însă doar timpul mi-o va spune.

Am ales materiale pline, cu o poveste în spatele lor, care să se așeze frumos pe trup și să creeze linii silfide. Pentru colecția Free by nature / Happy by choice, se pare că roșul m-a ales pe mine, în afara clasicului negru cu care v-am obișnuit. Probabil cu vârsta, ca și vinul roșu, am ales o maturizare colorată. Nu vă îngrijorați, negrul se află la locul lui de frunte.

Hainele create pentru colecția aceasta au opțiuni, sunt haine multifuncționale și versatile ce oferă multe variante și alegeri din seria veșmintelor timeless. Am adăugat și piese transparente, îndeosebi bluze, care să evite vulgul, dar să incite și să creeze dorința… de mângâieri.

Am adus în colecția aceasta forma rotundă, fustele și rochiile ample, cu rotunjimi și efecte spectaculoase, așa cum văd feminitatea în fiecare femeie. Fiecare piesă a fost gândită, simțită și croită cu drag de corpul uman și de Mama-pământ. Știindu-mi slăbiciunea pentru croieli simple, dar complexe, m-am lăsat purtată de instinct, iar rezultatul îl vedeți.

Colecția Free by nature / Happy by choice poate fi accesată aici, și sunt curioasă ce părere aveți. Ca de obicei, produsele comandate au transport gratuit în România.

Credit foto: Roxana Enache Photography Model: Ioana R / MRA Models Agency

show
Select your currency
RON Romanian leu
EUR Euro