fbpx
Noutăți de primăvară – Silvia Serban.eu

Îmi crește moralul când am mici reușite, chiar după multă muncă, însă văzând rezultatele, parcă se mai așază cheful și voia bună. Îmi place să împărtășesc din ele și iată care sunt…

Din diferite proiecte și varii idei, apar la mine-n gând și-n schiță croieli de haine pe care nu le încadrez în colecții, ci le las să existe, să fie cumva solitare, însă adunate într-o categorie clară, pe care am numit-o simplu – NOU. Aici apar toate noutățile și acele ținute din afara colecțiilor pe care îmi doresc să le prezint lumii.

Găsești acolo chimonoul transparent pe care îl îndrăgesc pentru că mi-amintește de cultura asiatică, ținuta de show argintie – pantaloni argintii cu sacou supradimensionat în ton sau rochia goddess pe care confortul și aspectul o scot din anonimat. Rochia Goddess se bucură de un aspect plisat datorită materialului greu, fiind una dintre cele mai versatile ținute – rochie de ocazie, rochie de birou sau rochie de plajă. Ce-ți poți dori mai mult?

Am adăugat fusta din voal transparent la trenciul multifuncțional și am obținut cel puțin trei ținute din una singură. Poate fi purtat drept cardigan elegant, ca jachetă și ca trenci, iar toate pleacă de la o singură piesă.

show
Select your currency
RON Romanian leu
EUR Euro