Pop-up! store Silvia Șerban la Cluj

Primele lucruri care-mi vin în minte când mă gândesc la Cluj sunt trupele pe care le-am văzut la Electric Castle și atmosfera de la Untold…
Amintirea covorului roșu de la Tiff sau Festivalul de Jazz îmi stârnesc iar emoții, chiar și pantofii de la Clujana… De-a lungul vremii, am participat la câteva festivaluri de modă, unul dintre ele fiind onorat de prezența celebrei Diane Pernet, care a scris apreciativ despre colecția mea și a plecat evident cu o rochie amplă neagră, cum numai la mine găsește :))) …am amintiri frumoase din Cluj.

Clujul mai înseamnă și orașul din România în care livrez cele mai multe comenzi online. Nu va gândiți că sunt camioane cu haine semnate SS care pleacă spre Cluj, dar de aici am un feedback care mă încurajează. Fac așadar un prim pas în Cluj și vin în Platinia Shopping Center să văd dacă clujencele mă plac așa cum le plac eu. Cu câteva m-am conversat mai mult, iar pe una dintre ele o admir și am invitat-o să mă susțină la inaugurarea pop-up-ului.

Olimpia Pleșa-Brandhuber se află de câțiva ani printre pionierele care comandă la fiecare nouă colecție. Olimpia organizează niște evenimente foarte dichisite și am emoții. Știu însă ce o să spun, pentru că spun mereu: putem face o lume mai frumoasă și cu ajutorul hainelor. Voi vorbi despre workshop-urile pe care le țin în privința metodelor cu care alegem haine aliniate la spiritul, silueta și mediul în care trăim. Poveștile vor fi depănate luni, 6 septembrie de la ora 6 p.m., iar magazinul va rămâne deschis zilnic, până pe 8 septembrie inclusiv, între orele 10-22.

Toate piesele din colecția SS21 vor avea discounturi de 25% în cadrul pop-up! Alături de mine se va afla un tânăr brand de accesorii care e la prima lui apariție publică! E surpriză, nu zic nimic, decât că se cheamă Paparude și îmi place la nebunie conceptul.


Închei cu gândul de început: știi imaginile alea pe care le cauți să vezi cum se mai îmbracă lumea la concerte? Nu le mai căuta! Am fix acele piese prin care să te remarci în mulțimea de la Untold!


Ne vedem la Platinia Shopping Center Cluj între 6-8 septembrie!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *