fbpx
Revederi – Silvia Serban.eu

După un eveniment, îmi ia puțin până îmi adun gândurile de unde le-am lăsat, îmi aliniez toate cele și fac un bilanț despre cum a fost, cum m-am simțit, ce poate fi mai bine și păstrez pentru că a funcționat și tot așa.

La Miracle match / Efervescență, care a avut loc weekendul trecut în showroomurile PARIS14A și Zenonni, au fost multe revederi neașteptate, bucurie și întâlniri interesante. Astfel aș putea defini cele două zile petrecute în companie selectă, cu licori pe măsură de la Bottega.

A fost cumva un moment care mi-a amintit de serile de la Idelierul de pe vremuri, de întâlnirile firești din trecutul prepandemic, deși la tot pasul erau semne ale crizei din prezent. M-au bucurat enorm atenția vizitatoarelor, aprecierile lor pentru creațiile mele – concluzia este, doamnelor, că negrul e încă la putere, mai ales pentru evenimente speciale. Dar nici roșul nu se lasă mai prejos. 🙂 Cât de curând am să vă povestesc cum a fost postul de negru pe care l-am ținut în ultima lună, la care premiera absolută a fost să port roșu! Mi-am schimbat părerea despre culoarea asta, zău! Mai ales că apare mult în ultima mea colecție – Free by nature, Happy by choice – pe care vă invit să o vedeți aici.

M-a încântat faptul că noul brand dezvoltat de fiicele mele, Paparude, a stârnit reacții atât de cool. Rochiile din material elastic, one size, au făcut furori, alături de accesoriile spectaculoase pe care le-au inclus în prima lor colecție. Și pentru că imaginile vorbesc de la sine, am pus aici câteva momente simpatice. Închei sperând ca în 2022 ne vom revedea mai des, pentru că întoarcerea la stilul de viață dinainte depinde doar de noi.

Vă doresc sărbători cu bine, liniște și voie bună! Și nu uitați să străluciți în tot ce faceți!❤️️

show
Select your currency
RON Romanian leu
EUR Euro