Silvia Șerban, Juan Carlos Romera și Dalila Leonescu

Din seria interviurilor pe care rubrica Ciocolată cu piper a The Chocolate Box le-a pregătit face parte discuția cu șamanul Juan Carlos Romera și Dalila Leonescu.

Întotdeauna am considerat că spiritualitatea umană se întrepătrunde subtil cu zona fizică. În episodul acesta am discutat pe larg despre dualitatea masculin-feminin și rolul pe care fiecare dintre cele două polarități îl ocupă. M-au fascinat de mult timp perspectiva spirituală și aspectele înțelepciunii mayașe, cele pe care Juan Carlos ni le dezvăluie.

Epoci diferite aduc la modă sintagme diferite. Cu ceva timp în urmă era în regulă să spui “suntem diferiți”. Acum noua modă este să ne auzim zicând “suntem egali, suntem toți la fel”. Gândirea de genul ăsta ne face să devenim ostili unii cu ceilalți, ne stigmatizează și duce până la acțiuni deloc firești. Juan Carlos explică resorturile din spatele polarităților, dar și alte lucruri interesante pe care cultura mayașă le îmbrățișează.

Vă invit să ne urmăriți și să dați subscribe canalului meu de YouTube – The Chocolate Box – pentru a afla cele mai fierbinți subiecte din fashion, do’s and dont’s, interviuri și câte și mai câte!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *