fbpx

Sustenabilitate

[agni_image img_type=”swapimage” img_url=”4571″ img_after_url=”4573″]

POVEȘTI CU STIL DESPRE SUSTENABILITATE

Misiunea Silviei Șerban este să creeze stiluri vestimentare în afara timpului, nu numai pentru că te atașezi de ele și constați o oarecare dependență, ci pentru că le redescoperi tinerețea din nou și din nou.

[agni_image img_url=”4583″ img_width=”400px” alignment=”center”]

Dintotdeauna, în munca și creația Silviei Șerban s-au aflat grija și preocuparea pentru resursele limitate ale Pământului, ceea ce a dus spre o abordare multifuncțională a hainelor, din materiale reciclabile ori cu pierderi zero de material. Fie că sunt minimaliste sau cu detalii postmoderne, majoritatea hainelor pe care le creează Silvia Serban au cel puțin două moduri de a fi purtate, sunt versatile și originale.

Silvia a creat o gamă de Kituri Modulare 3 în 1, croite spre a aduce mai multă valoare și inspirație diferitelor tipuri de personalități.

HAINE ORIGINALE & MULTIFUNCȚIONALE
[agni_image img_type=”swapimage” img_url=”4550″ img_after_url=”5535″]
[agni_image img_url=”4985″ img_link=”3″]
[agni_image img_url=”4987″ img_link=”3″]
[agni_image img_url=”4989″]
[agni_image img_url=”4992″]
CROITE PE COMANDĂ ÎN ATELIERUL NOSTRU DIN BUCUREȘTI

Nu ținem stocuri, nu risipim țesături, am strâns în jurul nostru o echipă înalt calificată pentru a ne asigura că oferim cea mai bună calitate și croială. Fiecare design din piesele noastre iconice sau colecțiile anterioare poate fi realizat la comandă special pentru preferințele tale, cu propuneri personalizate din țesături disponibile. Nu ezita să ne contactezi pentru solicitări personalizate!

[agni_image img_url=”4518″]
[agni_image img_url=”3963″ img_width=”650px” alignment=”center”]

Femeile își petrec în medie 2 ani din viață ca să decidă cu ce să se îmbrace. Hainele sunt o formă de exprimare, ele ne pot ajuta sau sabota, în funcție de modul în care le alegem. Din dorința de a ajuta femeile să-și construiască o garderobă sustenabilă, una care să le îndeplinească cu adevărat esența, Silvia a creat cursul „Nu cumpărați pentru a cumpăra” (Don’t Buy To Buy), colaborând îndeaproape cu clienții ei pentru a obține rezultate minunate pe termen lung.

[agni_button value=”Scrie-ne pentru mai multe detalii” url=”https://silviaserban.eu/index.php/sustainablewardrobe/” style=”alt” responsive_button=”1″ alignment=”center” spacing_heading=”” spacing_heading_tab=”” spacing_heading_mobile=””]

show
Select your currency
RON Romanian leu
EUR Euro