fbpx
Sustenabilitatea și stilul timeless – Silvia Serban.eu

Dacă pandemia asta a adus ceva bun, cred că ne-a adus o întoarcere către noi înșine. Am fost forțați să stăm izolați, să ne ferim de socializare, de ceilalți. Și atunci a trebuit să ne mulțumim cu propria companie. Să ne autoanalizăm emoțiile, trupurile, dulapurile. În ultimul loc probabil că am descoperit multe alegeri greșite, inutile, frivole, piese degeaba. De ce? De moft, de tristețe, de modă. Știți cât de mult poluează moda? Enorm! Cum am ajuns aici? Ce înseamnă sustenabil? Cum putem să schimbăm lucrurile? Prin alegeri sustenabile, precum haine timeless, modulare, create și livrate on demand, cu mare atenție la personalitate.

Vă invit pe canalul de YouTube Silvia Șerban – The Chocolate Box – să aflați răspunsurile acestor întrebări, dar și ce înseamnă să porți ținute timeless, cum să le găsești și de ce să le îndrăgești.

Mi-aș dori să-mi spuneți părerea voastră despre această temă, în comentarii aici ori pe canalul de YouTube.

Poți da subscribe canalului meu de YouTube – The Chocolate Box – pentru a afla cele mai noi și mai “hot” subiecte din fashion, do’s and don’ts și câte și mai câte.

Gânduri bune să avem!

show
Select your currency
RON Romanian leu
EUR Euro