fbpx

Testimonials

When two creatives open their hearts and minds to genuinely collaborate, there is the chance of creating something really wonderful which can enrich people. Not just for those doing the creating, but more importantly, for the people who use or behold the things that have just been created.
This is much harder than it sounds though and in my long design career, this has only happened a very few times. What also adds to the challenge is that very rarely, do you have lots of time and budget to play with. But when the deadline is SO tight and you have never worked with, or even met your fellow creative before, creating something really special is impossible… or at least it is in all cases except with Silvia!
As European Design Director of the Mazda car company, I was given a very unusual challenge to transmit our design philosophy through clothes for the Geneva car show. I had no idea or experience of how to approach this, but Silvia not only instantly grasped our unique approach to design, but she very quickly created iconic-looking ideas that perfectly expressed that philosophy.
But this was no Haut Couture one-off; it was for clothes that had to be worn all day under the constant scrutiny of thousands of people. Silvia invented a look that really touched people when they saw the clothes and which were relaxing for those wearing them.
It is so rare to be able to collaborate so successfully and hit all the targets for the design so quickly. For anyone who does not know Silvia, they would think only magic could do this. For those that do know Silvia, they know she can do magic!
My official position when we worked together was “Design Director Mazda Europe”.

Kevin Rice – Former CCO Chief Creative Officer, Pininfarina, Turin Italy

 

Nici nu stiu pe unde sa încep!
Relația mea cu Silvia dateaza de 20 de ani, exact câți ani fac de carieră aici în România și abia acum realizez ca ea atunci avea doar cinci ani de creație în arta ei, dar era pentru mine cea mai fantastică, era cuvantul sfânt despre cum o să mă îmbrac pe scenă, la TV, la radio, în viața de zi cu zi, la nunta mea, da! Mi-a făcut rochia de nuntă, care de fapt nu era o rochie ci o adevărată operă de artă un costum cu aer folkloric românesc, dar totuși elegant, dar care să meargă bine și cu cele două codițe împletite sud-americane care mă caracterizau.
Impact, amintiri, influențe, glume, fraze, vorbe, concerte, sărbătoare, lucruri învățate!? Ar fi kilometri de foi umplute de povești fantastice despre o relație de artă, de prietenie, de iubire. Nu v-ar ajunge ziua să le citiți!
In schimb vă las o idea punctuală despre experiența mea cu arta ei: cu creațiile ei am învățat de la începutul carierei mele cat de important este să ai o ținută pe scenă cu care să te simți bine în toate aspectele: să poți ține microfonul, să ai și lavalieră uneori, să te miști, să poți ridica brațele, sa te pui cu fața, lateral și cu spatele la public și să nu ai nicio grijă. Plus! Să fie ușor de schimbat, dacă e timp și poți să schimbi ținuta între piese.. și dacă nu e timp dar totuși vrei să te schimbi știi ce face Silvia? Îți face o ținută pe care, cu o scurtă mișcare, o poți transforma în altă ținută.
Aprecierea, respectul, prietenia, iubirea mea, către ea.

Analia Selis – Artist

 

Imi amintesc si acum cand am cunoscut-o pe Silvia. O doamna cu parul portocaliu, calda, stralucitoare, spirituala, cu care am click-uit instant. Au trecut mai mult de cincisprezece ani de atunci, desi se simt ca mai putini. Cert e ca in acesti ani am avut onoarea de a ii purta creatiile la toate evenimentele la care am participat, in vacante, la meeting-uri oficiale, si tot nu imi pot aminti o tinuta imaginata de Silvia care sa nu fi fost complimentata, care sa nu ma faca sa ma simt ca cea mai speciala persoana dintr-o camera.
Si este meritul ei pe deplin. De la finetea materialelor pana la stilul lor unic, lucrarile Silviei se muleaza perfect pe cerintele, personalitatea si corpul meu, facandu-le mai mult decat niste simple haine, ci extensii ale caracterului meu.
Colaborarea noastra a depasit de mult nivelul profesional. Nu multi oameni de afaceri se pot mandri cu prietenia dintre ei si creatorii lor de moda, dar eu pot.
Vreau sa iti urez succes in tot ce iti propui si cat mai multi ani de parteneriat!
Iti multumesc pentru tot, Silvia!

Alexandra Ghiulea – Account Director Lukoil Romania

 

In cei 25 de ani de colaborare,ati fost și sunteți un partener de nădejde. Va dorim succes in continuare și va sprijinim in tot ceea ce va doriți sa realizați.

Stefan – SAB Textil

 

Timp de 25 de ani ai investit pasiune și creativitate pentru a da viață creațiilor tale frumoase.
Noi, Entino, ca furnizor al materialelor textile ce definesc eleganța și rafinamentul hainelor tale, ne simțim onorați să fim parte din această călătorie fascinantă. Fiecare țesătură a devenit un element al unei povești, iar rezultatul final este o colecție de piese vestimentare ce aduc bucurie și strălucire în viețile celor care le poartă.
Îți mulțumim pentru o colaborare extrem de fructuoasă, unde fiecare metru de material a fost transformat într-un element vital al unui proiect de succes. Apreciem profund fiecare detaliu și pas pe care i-ai investit în această colaborare.
Îți dorim să continui să fii izvorul inspirației, al inovației și al succesului. Sperăm să urmărim împreună încă cel puțin 25 de ani de excelență și creație.

Andreea Morlova – Managing Director Entino Creativ

 

Când am cunoscut-o pe Silvia, ea se afla în ipostaza unei stiliste excepționale, am simțit asta imediat, nu era nevoie decât de o experiență alături de ea ca să-i înțelegi unicitatea. Am realizat împreună pictoriale de neuitat pentru Tabu sau The One, iar în culisele acestora am văzut-o atât de talentată și dăruită muncii sale ce vorbea despre frumusețe, eleganță, inedit și inovație, dar am bănuit ca ea poate mult mai mult, poate crea minunat în stilul său ce nu semăna cu al altcuiva. Și mi-am confirmat ca aveam dreptate atunci când am îmbrăcat prima ei creație făcută pentru mine. Mă simțeam Femeie în adevăratul sens al cuvântului! Ținuta era ca turnată pe corpul meu. M-am îndrăgostit! Și de aici până la a purta hainele semnate Silvia Șerban și în emisiunea mea la tv sau a mă bucura de evenimentele speciale gândite de ea a mai fost doar un pas. Silvia merge înainte și după 25 de ani și îmi propun să țin pasul cu ea!

Andreea Marin

 

Sorin Vasilescu sunt. Am avut privilegiul sa conduc divizia de entertainment de la MediaPro pentru cativa ani.
La MediaPro Music, casa de discuri, m-am distrat cel mai mult , avand contact direct cu talentul artistilor si agitatia lor specifica.
Am descoperit si promovat cativa artisti pe care i-am luat de la 0 cu pachet de imagine , repertoriu , productie , eveniment de lansare si tot ce insemna atunci marketingul specific “de artist”.
Imi aduc aminte ca am avut inspiratia sa apelez la Silvia Serban cunoscuta stilista din Romania.
Ea avea deja un CV, colaborari cu reviste glossy , prezentari de moda si chiar magazin de prezentare adica apelasem cumva la “alta vedeta” 🙂
Destul de neobisnuit pentru acea perioada. Concurentii mei nu dadeau atat de mare importanta stilului vestimentar aplicat , personal , ci se multumeau ca artistii sa aiba haine frumoase.
Pe Silvia am transformat-o in colaborator permanent. I-am cerut pentru artistii mei imagine , nu haine.
I-am cerut identitatea si personalitatea artistului transpusa in tinute.
Silvia a desavarsit munca noastra , a celor cu pricepere la muzica si marketing , transformand artistii casei de discuri in “piese” cu personalitate.
Analia Selis de exemplu , artist argentinian foarte cunoscut in anii aceia , a preluat si transformat tinutele Silviei in stil personal si privat.
Silvia Serban a fost o inovatie in show bizul de atunci.
Pentru ca Silvia inoveaza , Silvia e vizionara si versatila in acelasi timp. Silvia asculta , dar mai ales intelege. Silvia Serban , vede.
Multumesc pentru munca ta Silvia.
Felicitari pentru coerenta ta intr-o piata competitiva si iti doresc sa gasesti mereu “croiul” neobisnuit.

 

Silvia este un fir de iarba din primavara sufletului meu. A venit cu mine ,in 2010, pe un drum numit: “Hamlet” de William Shakespeare, apoi “Romeo si Julieta” de William Shakespeare la Teatrul Mic. Calatorie esentiala care continua intre alb si negru, gri si mov….Multumesc, Silvia!

Liliana Pana – Actrita, Regizoare

 

Sivia Serban. Omul si brand-ul. Brand-ul si omul. De pretuit ca pe ceva rar, greu de gasit. Dar le-am gasit si le pastrez. In amintire, acum, si maine.
Un portal de energie pozitiva catre o lume cu mai multa culoare si candoare.
Mi-e dor sa lucram impreuna, mi-e dor sa luam o cafea, mi-e dor vorbim despre idei, mi-e dor, mi-e dor.
Desi departe, te pastrez aproape si te apreciez ca in prima zi. Sper sa ne vedem curand.
Cu drag,

Raluca Coyac – Clienta

 

Am descoperit-o pe Silvia pur și simplu întâmplător, cu o zi înainte de un eveniment important la care eram gazda : Martha Bibescu și rolul diplomației feminine în perioada interbelică .
Bineînțeles ca eram stresată ca nu știam cu ce să mă îmbrac și am căutat inspirație pe net! După doar câteva minute, am descoperit faptul ca designerul Silvia Șerban pregătise o întreaga colecție în onoarea Marthei Bibescu !
Am sunat la numărul de telefon de pe site și de la primele cuvinte parcă ne cunoaștem de o viață
M-a invitat repede în atelier și mi-a pregătit ținuta care m-a introdus în atmosfera interbelică din salonul Palatului Mogoșoaia!
Multumesc Silvia Serban pentru caldura, deschiderea si entuziasmul tău, pentru modul in care faci ținutele să vorbească și să depene povești nescrise!

Delia Sfetcu – President of International Women Association

 

Avangarda cum laude – Silvia Șerban.
Dragostea și cultura te ajută să crești, să evoluezi și să creezi. Am văzut toate aceste la Silvia Șerban de fiecare dată când am lucrat împreună. Am văzut cum s-a adaptat în permanență după tipicul fiecărei teme pe care a primit-o, mereu a acceptat ideea unui proiect de modă și a dus-o mai departe, cu zâmbetul pe buze, profi, cu imaginație creativă. Ca spirit și stil e pe avangardă, ca profesionist e pe adaptare, ca om e pe valori clasice, ca stil de viață e pe modernism. Nu am să uit niciodată cum a venit la ședință foto pentru Just Son’s, nici nu se vedea din cauza pachetelor pe care le căra, deja mă obișnuisem cu asta dar mai avea ceva la ea , avea cel mai valoros coș din univers, în care a dormit pe tot parcursul ședinței foto… Alia ei , un omuleț foarte nou pe planetă. Am prins perioadă de aur a revistelor glossy și a ședințelor foto fashion și macro, toate aceste s-au cam rărit spre deloc, acum suntem în epoca “like&share”,, acum socializarea se face în metavers. M-am mai văzut cu Silvia l‐a evenimente și ne mai sunăm “de control” însă știu un lucru: dacă o sun pentru că am nevoie de ceva, mai întâi se bucură pentru că am apelat la ea, după aceea trece la fapte.
Mulțumesc Silvia! Pentru omul care ești!

Mirela Vescan – Make-up Artist

 

De la începuturile colaborării noastre, am fost captivata de creativitatea și dragostea ta pentru haine, vad in tine un model de urmat pentru ca nu ai pierdut pasiunea. Cu fiecare piesă, am ramas uimita si sunt atat de fericita ca am oportunitatea de a lucra si de a invata de la o persoana ata de talentata si determinata. Felicitări pentru cei 25 de ani impliniti in aceasta industrie și pentru brand ul special creat.
Cu admiratie!

Antonia – Fotomodel

 

Lucrez cu Silvia de aproximativ cinci ani. In meseria pe care o am, interactiunea cu oamenii este esentiala in activitatea noastra, de aceea va pot spune ca Silvia este un client model cu care fac o echipa foarte bună, depasind impreuna obstacolele si problemele curente cu usurinta. Ca si om, Silvia este un suflet cald si linistit cu o bunatate aparte, oferindu-mi cel mai frumos cadou, o decoratiune pentru bradul de Craciun, avand aripi de înger, o mica parte din creatia sa. De asemenea, sa nu uitam si de multitudinea de tinute de dama in stil elegant sau casual, pe care Silvia le-a creat cu devotament si pricepere în arta vestimentara.
Recomand cu incredere creatiile sale!

Eugen – curier DHL

 

Pe Silvia am întâlnit-o acum 20 de ani, în cochetul ei atelier.
M-a fascinat, din prima clipa, prezența ei de un farmec aparte, chiar intimidant!
Inițial, am descoperit-o în calitate de designer vestimentar extraordinar de inventiv, devenindu-mi, în timp, prietenă. Nu cred să fi existat vreun moment important în viața mea, din care creațiile ei să nu fi făcut parte.
De atunci, eu mă bucur de poveştile ei. Ea le croieşte cu măiestrie, eu le port cu mândrie.

Teodora Calagiu – Actrita

 

Există momente în care cuvintele nu vor să se aștearnă pe hârtie… acum nu e așa!
Oamenii nu mai citesc cărți, postări lungi, nu se mai întâlnesc cu alți oameni să mai stea de povești!
Toată lumea comandă online și-și comprima plăcerile ca să alerge să facă bani, să ajungă la timp, să facă față tuturor provocărilor!
Dar vine un moment în care vrei să te încarci, să te relaxezi,să te gândești la tine, la ce îți dorești să te atingă, să te oglindești,la propriu,la cea mai plăcută versiune a ta!
Eu când vreau asta intru în lumea Silvia Șerban!
Și nu exagerez când spun că fac asta de aproape 20 de ani, asta dacă nu mă înșeală memoria!
Intru în atelierul ei și rămân acolo 5 spre 6 ore!
E fascinant să descoperi creații care sunt făcute special pentru tine!
Trebuie să mărturisesc că garderoba mea este compusă 80% din haine ce poartă semnătura Silvia Șerban!
Chiar nu mă deranjează dacă o să spuneți că sunt obsedată de Silvia Șerban!
Și am și argumente; am “fracuri” pentru fiecare anotimp, am “fuste crinolină” în toate texturile, am pantaloni pe care ii port până îi tocesc…😜
Chiar dacă sunt momente în care silueta mea se modifică, totuși toaletele ei îmi arată în oglindă imaginea pe care mi-o doresc!
Am încredere în Silvia Serban și o iubesc!
La mulți ani sănătoși împreună!

Mihaela Teleoaca – Actrita

 

Pentru mine Silvia Șerban a însemnat și continuă să însemne un brand cu B mare, adică un brand ce oferă garanția unui fenomenal talent, dublat de o nesățioasă curiozitate și creativitate. Sunt peste 25 de ani de când interacționăm și mi-aduc aminte și de magazinele ei hibride, veritabile showroomuri-atelier ca BRAND SS și apoi IDELIER, ambele valoroase repere pe harta modei bucureștene. Există o temeinică stăpînire a tehnicilor de proiectare, croială și de coasere, un simț înnăscut pentru materiale, o remarcabilă atenție pentru detalii, care se distinge prin calitatea furniturilor și a etichetelor, dar lucrul care te frapează și-ți rămâne pe cortex este originalitatea modelelor și permanenta căutare pentru individualitate. Silvia face iremediabil (și incontestabil) parte din același filon creator care i-a avut ca exponenți pe Coco Chanel, Christian Dior, Cristobal Balenciaga, Halston, Vivienne Westwood, Alexandre McQueen, John Galliano, Tom Ford, Sandy Powell sau mai nou Dries Van Noten, Ann Demeulemeester, Chris Van Assche, Ricardo Tisci, Yohji Yamamoto, Rick Owens, Rei Kawakubo, Martin Margiela, Boris Bidjan Saberi, Virgil Abloh sau Demna Gvasalia. Asemenea unei Junya Watanabe sau Jill Sander, Silvia Serban creează cu toată ființa ei și nu doar “țoale” ci și genți, accesorii sau bijuterii. Cea mai valoroasă componentă a creativității sale este însă angajarea cvasi-instantanee în cauze în care simte că poate transforma status quo-ul, în care poate demonstra că lucrurile pot sta și altfel, mai bine, mai ușor, mai simplu, mai util. Sau mai accesibil.
Asta pentru că Silvia Șerban (ca și soțul său, Cosmin, și el talentat designer de produs) crede în aceeași valoare supremă: RAK, Random Acts of Kindness. Și asta o duce mai departe atât în cariera ei de creatoare de modă, cât și ca părinte, ca om. Mi-aduc aminte de un proiect din 2004, pe un client care trebuia sa participe la SIAB… in zece zile nu doar că a propus o nouă viziune a standului și a costumelor pentru promoterițele clientului, dar în 3 zile de la aprobare au și fost gata confecționate, iar la gala de premiere din ultima zi de târg, clientul și-a adjudecat și premiile pentru standul cel mai bine desenat și cele mai atractive promoterițe.

Bogdan Manea aka Fozzie – Creative Director Saatchi& Saatchi 1999-2005

 

Ma stiu de mult cu Silvia Serban! Lucram impreuna pe doua directii si in mare asta se se rezuma la cateva propozitii repetitive:
1. Silvia imi este client si toate comenzile ei suna cam la fel: trimite-mi negru si gros, nu alb si subtire . Va ganditi la prostii? Si noi la fel!
2. Eu personal sunt client pentru Silvia si sper ca are cliente mai bune decat mine. In cazul meu, toate vizitele se termina cu: sunt prea grasa pentru rochiile tale, vin cand mai slabesc! Silvia nu ma contrazice, o urasc! Silvia are rabdare, o ador!

Mihaela Vidopol – Managing director Kufner Romania

 

Ma intorc permanent la Silvia pentru frumusete, armonie, delicatete. Nu stiu cum reuseste sa le imbine, dar ii iese de fiecare data. Draga Silvia, pantalonii scurti de la tine mi-au schimbat viata!

Liliana Docan-Vardai – Clienta

 

Pe Silvia am cunoscut-o în anul 2001, proaspăt sosit în București.
Nu înțelegeam foarte bine cu ce se ocupa, știam doar vag faptul că este designer. Avea însă ceva care mă fascina, un lucru rar întâlnit în general la oameni: era foarte directă și nu părea să se cenzureze deloc atunci când își exprima opiniile. Fuma mult și vorbea puțin, dar atunci când vorbea, ceea ce spunea era absolut remarcabil. Avea capacitatea să sintetizeze în propoziții scurte și sentențioase observațiile pe care le făcea. “E de c..at!” spunea cel mai adesea atunci când nu îi plăcea ceva. Și rar se întâmpla să îi placă. Era și este în continuare foarte pretențioasă și perfecționistă, uneori până la exasperare. Mi-a plăcut să mă las inspirat în direcția lejerității în exprimare, deși nu am atins niciodată măiestria ei.
De la Silvia am învățat să machiez. După ce am văzut-o prima dată cum a machiat un model pentru un test foto, faptul că a făcut să pară atât de simplu m-a încurajat să încerc. Și după câteva încercări, chiar mi-a ieșit.
Astfel, ani la rând am machiat modelele înainte să le fotografiez, iar această experiență mă ajută și astăzi.
Colaborarea dintre noi a fost constantă, și acum când scriu aceste gânduri realizez că Silvia este unica persoană pe care am cunoscut-o la mutarea în București, în urmă cu 23 de ani, cu care încă păstrez legătura și chiar lucrăm împreună.
Acum 3-4 ani i-am spus că mă intrigă la ea faptul că de atâta vreme este neschimbată, atât fizic cât mai ales comportamental, lucru aproape nefiresc, deoarece toți cei din jur au suferit transformări.
Bine, ca să fiu onest, mici schimbări sunt. În ultimul timp a început să ceară și părerea celor din jur, s-a întâmplat la ultimul shooting. Chiar dacă de cele mai multe ori nu ține cont, este totuși un pas important.
Dintr-o anumită perspectivă, sunt convins că Silvia este atemporală.
Și mai sunt convins că va fi la fel și peste încă 25 de ani!
La mulți ani inspirați!

Viorel Titu – Fotograf

 

Silvia Șerban m- a convins să port “in stile” negru. Cu hainele, nu cu vorbele. Și să combin negru cu negru. Când o vizitez la atelierul ei mă îmbrac în roz, poate o conving să il introducă în colecție. Până acum influența e doar într- o direcție și o accept cu încântare.
La mulți ani de frumos și inspirație Silvia Șerban!

Olimpia Bradhuber – opia.ro

 

Rascolindu-mi memoria, ma gandesc cand am intalnit-o prima oara pe Silvia. Trebuie sa rascolesc pentru ca mi se pare ca o stiu dintotdeauna desi o perioada destul de lunga ne am pierdut din vedere.
Cand am intalnit o avea un showroom la Piata Romana, pe colt, intr o cladire interbelica. Habar n-am ce an era dar pentru acel moment era un loc foarte cool in Bucuresti. Si ea care era in perfect acord cu locul. Cred ca avea o tunsoare foarte scurta si era teribil de chic.
Am achizitionat atunci o fusta superba, un print extraordinar roz si ceva negru. Negrul era in ton cu Silvia, rozul era neobisnuit. Si pentru ea dar si pentru mine. Singurul lucru roz pe care l-am avut vreodata in garderoba a fost acea fusta. O am si acum. E la fel de fabuloasa. Singura diferenta sunt centimetrii din talia mea, de viespe atunci, de albinuta acum.
Silvia face parte din acea categorie de oameni care si iau meseria foarte in serios, o face cu pasiune si te face si pe tine sa iubesti moda asa cum o vede ea. Pentru ca are o viziune extrem de personala a stilului. Hainele ei le iubesti sau nu. Nu-i cale de mijloc.
Sunt comode si chic, iesi in evidenta si nasc intrebarea….”ce brand este”??
Ma tot rog de ea sa creeze o capsula de calatorie. Haine de calatorie, nu vreo capsula a timpului. Hainele acelea multifunctionale, nesifonabile si sa ocupe spatiu cat mai putin. Mai ales acum cand biletele de avion au luat-o razna si bagajul de cala a devenit un lux. Mi-a promis…am cerut si un pic de culoare! Cat si cum o lasa sufletul. Ca o lasa greu.
Silvia e un cautator, un investigator al vietii, al pasiunilor , al interiorului ei. Langa ea devii si tu curios si creativ.
Doar ea poate sa faca moda si un master la agronomie, sa invete sa conduca un tractor si mai rau decat atat sa stie si notiuni tehnice.
Doar ea poate sa faca moda si sa faca actorie… amator desigur, dar cu pasiune si talent, ce sa vezi.
Au trecut 25 de ani zice ea. Entuziasmul ei a ramas la fel. E plina de idei si zambete, de cautari si caderi cand ceva nu merge cum isi doreste , de forta s-o ia de la capat.
Intr-o perioada in care oamenii au devenit din ce in ce mai amortiti.

Carmen Bichis – Clienta

 

Silvia Șerban este, pentru mine, o prietenă foarte dragă, un om extrem de talentat care mi-a fost alături în numeroase proiecte, fie personale sau profesionale.
Ne cunoaștem de foarte mulți ani și pot spune că, împreună, am evoluat acolo unde suntem astăzi, fiecare în domeniul său.
Una dintre cele mai dragi colaborări ale mele cu Silvia este legată de proiectul pe care îl coordonez Le Château – Castelul din Inima Capitalei, acolo unde, la scurt timp după deschiderea din anul 2015, ne-am hotărât să aducem un plus de personalitate locului, realizând un set de uniforme cu adevărat speciale. Designul clasic și ușor opulent al Le Château s-a potrivit ca o mănușă cu creativitatea și inspirația Silviei și, astfel, au luat naștere, probabil, cele mai frumoase uniforme din zona HoReCa de la acea vreme.
Admirate și lăudate de toți oaspeții noștri, acestea au devenit, în scurt timp, un simbol al Castelului, fie că vorbim de sofisticatele redingote ale personalului desemnat să primească invitații sau de delicatele uniforme ale doamnelor care asigură curățenia. Iar acesta este doar un exemplu de proiect de succes, inspirat de capacitatea extraordinară a Silviei de a înțelege nevoia unui client dincolo de cuvintele exprimate, implicându-se total în realizarea unor ținute la superlativ.
Chapeau bas, Silvia, din partea Le Château, pentru cei 25 de ani extraordinari!
Fie ca următorii 25 să fie și mai luminoși, încununați de proiecte extraordinare!

Laura Tatoli – Managing Partner Le Château

 

The exquisite human being Silvia, a generous, elegant, friendly person and the professional designer whose creations enchanted me! You have the touch of inspired simplicity – but never banality – that makes each one of your clients unique. As for myself, I always wear a Silvia Serban’s model with a special pleasure and aware of being well dressed.
May your 25-year old career unfolds into another 25 successful years! I wish you always all the very best.

Silvana Polich – Ambassador of Brazil to the Republic of Croatia

 

Cum să nu, Silvia. Despre tine, cea mereu plină de proiecte noi, despre entuziaste începuturi anunțate cu ochii licărind misterios, despre ce colaborări faine am avut de-a lungul timpului, cum să nu scriu.
Să scriu și despre tine cu bebele în cărucior, dirijînd cu o mînă pricepută ședința foto și cu alta parentingul exemplar, printre hohote de rîs? Bine, scriu. Despre simbioza noastră de gînduri și idei, oricînd, cu plăcere. Despre “țăcăneala” care ne creează cea mai bună stare, despre designerii români promovați la Idelier cînd chiar nu se știa prea bine la noi ce înseamnă “concept store” , despre prima revistă Live, o idee boom, venită din amintirea viitorului chiar la startul lui, nu am cum să uit și să nu scriu. Despre un designer jucăuș, care rîde cu poftă chiar cînd lucrează pe brînci și creează lumi în care ne transportăm vrăjiți, despre universul uluitor cu alte fațete de fiecare dată, zmeu rebel cu decupajele în vînt înălțat de un copil sedus pe veci de coama lui nărăvașă, ca într-o poveste fantastică, e o plăcere și o onoare să scriu, în felul ăsta simt că sînt parte, se mai agață și de mine scîntei din praful de stele imaginat cu atîta pasiune de tine, buna mea parteneră de joacă.
Știi despre ce-aș mai putea scrie? Despre generozitatea ta, mereu in sprijinul noilor talente, propunerilor ambițioase, încercărilor de zbor sus. Colecții imaginate împreună cu noii veniți, invitații de a ne da mîna fără rețineri, aratînd puterea lui “împreună” m-au mînat subtil să fac la fel, să elimin relaxat tabuurile. O, și despre ședința foto cea mai nebună de la Tabu aș putea zice ceva. Doamne, ce haz nebun.

Scriu. Și aș tot scrie. Chit că poate să iasă un roman de aventuri, în cheie filozofică. Un paradox, n-are cum ieși altceva.

Dar te rog să-mi spui, cînd ai o pauză de la șantierul noii colecții de mesaje, idei și bucurii vestimentare: Cind s-au făcut 25 de ani?

Gianina Corondan – Prezentator Radio și Tv

 

Cand mergi la Silvia, te pierzi intr-un univers fascinant, plin de posibil si de visare cu note de parfum. Nu iti alegi o tinuta si pleci, nici gand. Intri abrupt in scena pe care ti-o ofera cu generozitate din prima clipa din care ii treci pragul. Si iti alegi rolul.
Sau rolurile, pentru ca de fiecare data am plecat cu mai multe rochii si modele pe care le simteam si stiam, din momentul in care le probam, in ce context le voi purta.
Silvia te face sa visezi. Te indeamna sa indraznesti. Stie mai bine ca tine ce ai nevoie si te face sa plutesti de incantare si bucurie cand te privesti in oglinda!

Marta Ușurelu – Antreprenor si Redactor sef la Revista Biz

 

show
Select your currency
RON Romanian leu
EUR Euro