fbpx
Jeans & Vest with Perforated Jacket and Negligee

Am impresia că zilele se rostogolesc în săptămâni într-un ritm galopant. Deja toamna a mușcat din vară o fâșie considerabilă și mă uit cu nesaț la zilele cu lumină caldă, că mâine-poimâine ne vom melancoliza până-n măduva oaselor cu ploi reci de început de iarnă.

Până la momentele de brrr, azi îți propun o ținută exact pentru perioada asta, cu vreme nehotărâtă, ideală pentru indeciziile fiecăreia. Nu mai zic că te ferește și de replica aceea clasică, care apare după ce te uiți luuuung la dulapul deschis și constați resemnată că… „Pfff, iar n-am cu ce mă-mbrăca!”

Astăzi îți prezint una dintre cele mai versatile ținute, o piesă multifuncțională ce poate fi purtată în numeroase combinații și moduri. Multe dintre creațiile mele au un stil sustenabil, cu minimum de resurse și maximum de efect sau, cum îmi place mie să spun – cel mai bun și mai stilat raport între frumusețe și eficiență.

Rochia din material de tip jeans cu perforații are o alură casual, dar totodată chic. Ținuta este gândită într-un mod în care să fie practică, dar și specială. Este alcătuită dintr-un negligee bej acoperit cu rochie, complimentată de jacheta scurtă cu cordon în talie. O poți purta ca rochie fără mâneci în timpul zilelor calde, dar atunci când atmosfera se răcește, jacheta este cel mai potrivit mod de a te acoperi cu stil.

Recomandarea mea este să fie purtată cu cizme înalte sau cu bocanci.

Tu cum te-ai simți în această creație?

show
Select your currency
RON Romanian leu
EUR Euro