fbpx
Unghiile și moda – Silvia Serban.eu

Canoanele frumuseții au fost în toate timpurile indisolubil legate de cultură, modă și de momentul istoric, indiferent că este vorba de vechii egipteni ori de perioada Belle Epoque. Moda a trecut prin multe transformări, interesele s-au schimbat, atenția și-a modificat punctul de atracție, însă unele lucruri au rămas neschimbate.

Mâinile îngrijite au fost și vor fi întotdeauna la modă, nu este o tendință trecătoare ca acest părți anatomice să fie lăsate pe dinafară. Aspectul unghiilor, culoarea, forma și lungimea au fost și sunt etaloane ale frumuseții.

Cum să ne alegem propriul stil în materie de manichiură, având în jur atât de multe exemple și tendințe? E simplu! Analizează ce îți dorești să transmiți în jurul tău prin felul în care îți porți mâinile în lume: culoarea unghiilor, forma lor, mărimea lor. Îți dorești să te numeri printre cele despre care se spune că “are unghii de vrăjitoare” sau să auzi despre tine zicându-se că are “stil și eleganță”?
Prea multe vorbe și prea puține răspunsuri…

Te invit pe canalul de YouTube Silvia Șerban – The Chocolate Box – să găsești răspunsurile acestor întrebări, dar și alte picanterii legate de subiect.

Poți da subscribe canalului meu de YouTube – The Chocolate Box – pentru a afla cele mai fierbinți subiecte din fashion, do’s and dont’s și câte și mai câte!

Gânduri bune să avem!

show
Select your currency
RON Romanian leu
EUR Euro