fbpx
Vânt de noutate – Silvia Serban.eu

Venirea verii a dat un reviriment scopurilor noastre și am văzut cumva mai multă poftă de viață, chef și dor de ducă și de petreceri, de stat pe îndelete la discuții cu prieteni dragi. Pe mine m-a făcut mai ocupată, dar mai atentă cu mine și cu cei din jur și m-a bucurat schimbarea asta de energie.

Atelierul a primit vânt de noutate pentru că… tanaaanaaaa! Avem în echipă un nou membru, care se pregătește intens și conștiincios pentru a fi creator cu normă întreagă.  De câteva săptămâni, Luca se află în internship în Showroom-ul Silvia Șerban, fură meserie și noi ne dorim să învățăm din prospețimea gândurilor lui. Ne-am plimbat prin istoria costumelor, ne-au fermecat formele și culorile. Am găsit împreună idei noi și a fost cu folos un brainstorming cu experiență, pe de-o parte, și energie, pe de altă parte.

În altă ordine de idei, vara se anunță plină de evenimente, așad,ar vă aștept la Showroom pentru o doză de bună dispoziție, prețuri intrate la apă de la umiditatea din atmosferă și consultanță de stil.

show
Select your currency
RON Romanian leu
EUR Euro